Home
Workshop
Resultaten
Over KidsMasseren
Kosten
Actuele aanbiedingen
Artikelen
Contact
Links

Maaike de Waard is de grondlegger van en de drijvende kracht achter KidsMasseren. Zij schreef twee jaar geleden een plan om onderlinge kindermassage te introduceren op scholen. Dat is gelukt! Zij wordt daarbij geholpen door Ottelien Vellekoop.

KidsMasseren werkt met ervaren trainers en is landelijk inzetbaar.

'Het is elke keer weer wonderlijk om te zien en te ervaren wat voor effect aanraken op een kind èn op een groep in zijn geheel heeft. Meteen de eerste keer al daalt een serene rust neer. Fantastisch!' aldus Maaike.

Maaike de Waard is al jaren werkzaam als gediplomeerd Shiatsu- en Tuina-therapeut en geeft verschillende soorten massage. Vanuit de ervaring die zij in haar praktijk en bij bedrijven door middel van massage opgedaan heeft, weet zij dat aanraken en aangeraakt worden een basale levensbehoefte is. Eveneens is Maaike verbonden aan Welzijn voor Kinderen.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als dramadocente in het onderwijs verdiepte Ottelien Vellekoop zich in de wereld van massage. Als afgestudeerd Shiatsu-therapeut verzorgt zij naast haar praktijkwerkzaamheden, trainingen en coacht zij volwassenen en kinderen.