Home
Workshop
Resultaten
Over KidsMasseren
Kosten
Actuele aanbiedingen
Artikelen
Contact
Links

KidsMasseren heeft een workshop ontwikkeld om kinderen elkaar te leren masseren. Het aanbod is uiteraard afgestemd op de leeftijdsgroep. Onze trainers komen naar uw school. Gedurende vijf weken geven zij wekelijks massagelessen van ongeveer anderhalf uur aan de kinderen. Deze tijdsinvestering verdient u dubbel en dwars terug door de rust en de concentratie die onderlinge kindermasage oplevert bij de kinderen.

De rol van de leerkracht
De massagelessen aan de kinderen worden gegeven in bijzijn van de leerkracht die zo spelenderwijs zelf de techniek onder de knie krijgt. De leerkracht neemt gedurende de workshop -in de vierde of vijfde les- de massageles over. Zodra de workshop is afgerond kan de leerkracht het massagemoment inlassen waneer hij dat wil. Een syllabus waarin alle massagegrepen staan is de leerkracht hierbij van dienst. Klik hier voor een fotoreportage.
 
Evaluatiegesprekken
Na elke massageles voeren we met u een evaluatiegesprek. Zo kunnen we constateren of er behoefte is aan een bijstelling van het plan. Na de vijfde week wordt de workshop afgerond, maar niet zonder een afspraak over de eindevaluatie. Als u behoefte heeft aan een extra evaluatiemoment of als er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook na de workshop zullen er regelmatig contactmomenten zijn.